Cum să vă faceți călătoria confortabilă și sigură

Verificați întotdeauna adresele de plecare și de sosire a călătoriei dumneavoastră.
Dacă vă aflați într-o zonă închisă, asigurați-vă că un taxi poate trece liber. Sau marcați pe hartă punctul de preluare în fața barierei.
Nu uitați că există șoferi cu deficiențe de auz în acest serviciu. Puteți discuta cu aceștia în camera de chat a aplicației pentru a clarifica detaliile călătoriei.
Alegeți o metodă convenabilă de plată în aplicație. Puteți trece de la numerar la card în orice moment în timpul călătoriei. 

Înainte de călătorie

Companii mari

În cazul în care călătoriți cu un grup mare, Minivan sau Cruise Business Class sunt ideale. De asemenea, puteți folosi aplicația pentru a rezerva mai multe mașini deodată.

Într-o mașină standard pot sta confortabil maximum 4 persoane (la clasele Premier și Élite, cel mult 3 persoane). În cazul în care în cabină se află mai mulți pasageri, șoferul va trebui să anuleze călătoria pentru a nu încălca articolul 22.8 din Regulamentul rus de circulație rutieră.

Călătorind cu un copil

Dacă doriți să călătoriți cu un copil, alegeți tariful „pentru copii”, care vă va asigura o călătorie cât mai sigură pentru copilul dumneavoastră. Șoferii acestui tarif au fost instruiți special pentru călătoriile cu copii.

În fișa tarifului puteți alege un scaun pentru copii sau un înălțător, în funcție de vârsta copilului.

Dacă nu aveți deja un tarif în orașul dumneavoastră, alegeți „Scaun pentru copii”. Dacă această opțiune nu se află în meniu, trebuie să sunați șoferul pentru a afla dacă există un scaun pentru copii sau un înălțător disponibil.

Călătoriți cu animalul dumneavoastră de companie

Pentru a călători cu animalul dvs. de companie, selectați „Transport de animale de companie” de pe lista de tarife. Dacă nu se află în meniu, sunați șoferul pentru a vedea dacă vă poate satisface cererea.

Dacă călătoriți cu un animal de companie de talie mică, asigurați-vă că aveți un suport de transport; dacă călătoriți cu un câine de talie mare, o botniță și o litieră sunt esențiale pentru a nu murdări scaunul.

O excepție este dacă călătoriți cu un câine ghid. În acest caz, nu este necesar să bifați opțiunile suplimentare de pe cardul tarifar.

Mutați-vă bunurile

Dacă vă mutați sau doriți să mutați o canapea, un dulap sau alte obiecte de mari dimensiuni, tariful de transport de marfă vă va ajuta.

Puteți alege în aplicație o mașină cu transportoare și caroseria de dimensiuni potrivite. Cel mai mare camion poate transporta obiecte de până la 400 cm lungime, 190 cm lățime și 200 cm înălțime.

În timpul de călătoriei

Pentru o călătorie în siguranță, nu uitați să vă puneți centura de siguranță, chiar și pe bancheta din spate. În caz contrar, atât dvs. cât și șoferul veți fi nevoiți să plătiți o amendă

Nu trebuie să fumați țigări obișnuite sau orice tip de țigară electronică în habitaclu. Copiii și persoanele care sunt alergice la fumul de tutun pot intra după dumneavoastră.

Cel mai bine este să nu mâncați și să nu beți nimic altceva decât apă în mașină. Mâncarea și băutura vă pot păta cu ușurință bunurile și interiorul mașinii pe drum.

Aveți grijă de bunurile șoferului. Nu uitați că șoferul nu poate lucra dacă vehiculul este avariat.

După călătorie

Vă rugăm să respectați măsurile de siguranță personală atunci când părăsiți autovehiculul. Evitați să pășiți pe carosabil sau în alte locuri interzise de regulile de circulație.

Când ieșiți din mașină, verificați dacă nu v-ați uitat lucrurile în cabină. Dacă bunurile dvs. sunt încă în taxi, sunați șoferul și cereți-i să vi le returneze.