Securitate utilizatori

Verificarea documentelor

Șoferii sau curierii trebuie să depună documentele la serviciu și să le verifice înainte de a putea începe să onoreze comenzile.
Șoferii furnizează datele din pașaport, permisul de conducere și certificatul de înmatriculare al vehiculului. Curierii furnizează doar datele din pașaport.

Experiență de conducere

Conform fotoverificării permiselor de conducere, experiența medie de conducere a celor care îndeplinesc comenzile serviciului este de 12 ani.

Conform legii, șoferii cu o experiență de conducere de cel puțin trei ani pot îndeplini comenzi de taxi.

Verificarea identității

Vrem să ne asigurăm că sunteți condus de un șofer dovedit. De aceea, toți șoferii sunt supuși unor controale de identitate periodice.

Numai după ce ne asigurăm că totul este în ordine și că la volan se află șoferul potrivit, îi vom permite acestuia să fie rezervat.

Sprijin de urgență

În caz de urgență, puteți contacta imediat serviciul de asistență prin intermediul funcției de chat a aplicației și puteți apela serviciile de urgență la 112.

Monitorizarea traseului

Algoritmii noștri monitorizează traseul vehiculului în timpul călătoriei. În cazul în care șoferul se abate de la acesta sau călătoria durează prea mult, serviciul de asistență este notificat și sună șoferul și utilizatorul pentru a verifica dacă totul este în regulă.

Confidențialitate

Protecția datelor cu caracter personal

Tot ceea ce indică utilizatorii în aplicație este protejat în conformitate cu legea și cu standardele de securitate.

Datele cu caracter personal sunt prelucrate fără accesul direct al angajaților și în conformitate cu politica companiei.

Avem mare grijă să păstrăm datele în siguranță – acestea sunt stocate pe serverele securizate Yandex.

Siguranța copiilor în timpul călătoriei

Șoferi la tariful pentru copii

Există cerințe speciale pentru șoferii care îndeplinesc comenzile în Kinderfare. Aceștia trebuie să aibă un rating ridicat și o mașină potrivită pentru tarif. În cabină există întotdeauna un scaun pentru copii.

De asemenea, aceștia urmează un curs dezvoltat împreună cu psihologi de la Institutul de educație preșcolară și educație familială. Acesta îi învață pe șoferi cum să se comporte atunci când un copil este supărat.